Romanian English French German Russian

4 Noiembrie 2020, România

Conferinţa Internaţională

Managementul stațiilor de epurare în comunitățile mici și mijlocii

4 Noiembrie 2020, România

FORMULAR DE INSCRIERE

GRATUIT pentru toti Membrii ARA

Detalii despre participant
Numele de familie:  Invalid Input
Prenumele:  Invalid Input
Organizatia (abrevierea pentru ecuson): Invalid Input
Pozitia in organizatie:
C.U.I.:
Nr. Registrul Comertului: J
Adresa de corespondenta/organizatiei:
Oras Judet/Sector  Cod Postal
Tara Invalid Input  
Telefon (de serviciu)  Mobil  Fax
Adresa Email pentru confirmarea inregistrarii: Invalid Input
Informatii Profesionale

 Tipul organizatiei (numai unul)

Invalid Input

Invalid Input

 Pozitia de baza in activitate (numai una)

Invalid Input

 Prezentare


Daca aveti o expunere orala va rugam sa bifati in aceasta casuta.

  
Confidentialitate

Ca urmare a participarii dumneavoastra la conferinta internationala “Managementul stațiilor de epurare în comunitățile mici și mijlocii” am reţinut în baza noastră de date numele şi datele dumneavoastră de contact. Vă informăm că numele și datele de contact vor fi utilizate strict pentru înregistrarea și participarea la Conferință. În viitor am dori să vă transmitem informaţii referitoare la evenimentele ARA. Totuşi, vă respectăm dorinţa privind confidenţialitatea datelor şi dacă doriţi, vom elimina datele dumneavoastră din înregistrările noastre.. Va rugam sa bifati in casuta daca NU doriti sa primiti nici o informatie.

• Afilierea la ARA va fi verificată, iar statutul de membru nu este transferabil. Dacă detaliile despre afiliere nu sunt corecte, nu se va acorda nici o reducere şi se va aplica tariful complet.

* Prin membri se înțeleg membri ARA și membri ai asociațiilor naționale partenere ARA: BWA, IAWD, AMAC, Maviz. Statutul de membru va fi verificat cu fiecare asociație în parte.

*Costurile pentru Mediul academic / Institute de cercetare sunt suportate de către ARA.

    
Conditii    
1. Inregistrarea participarii trebuie sa fie facuta in scris. Nu vor fi acceptate inregistrarile telefonice.

2. Toate prețurile menționate în acest formular sunt în moneda Uniunii Europene, EURO (€). Plata trebuie să fie făcută în € sau echivalentul în lei (pentru participanţii din România) pe baza facturii proforme emisă de ARA. Orice taxe de transfer bancar revin în responsabilitatea participantului.

3. Inregistrarea nu este finalizata pâna când nu se face plata.

4. Plațile prin card de credit vor aparea pe extrasul dumneavoastra de card de credit cu mentiunea "Asociatia Romana a Apei", ca beneficiar.

5. Daca nu puteti sa participati, puteti nominaliza o alta persoana care sa va inlocuiasca. Acest lucru trebuie sa-l faceți în scris.

6. In situatia neparticiparii nu se restituie suma platita, cu excepția situației prezentate în politica de anulare.

7. Contractul participantului pentru furnizarea serviciilor este cu ARA și toate întrebările, solicitările de modificare, cererile de restituire sau orice probleme referitoare la acest serviciu ar trebui să fie îndreptate către ARA la biroul de înregistrare. Partenerii ARA nu sunt în măsură să se ocupe și nu vor fi responsabili pentru orice astfel de solicitari.

8. Organizatorii Conferinţei au depus toate eforturile pentru a asigura acuratețea detaliilor în acest formular la momentul tipăririi, dar își rezervă dreptul să întârzie sau să elimine elemente din program sau din servicii, în funcție de circumstanțe.

9. Organizatorii Conferinţei nu sunt responsabili pentru orice revendicări, daune sau cheltuieli ca urmare a anulării, întreruperii, modificării sau limitărilor de la program sau servicii, ca urmare a oricărei situații care scapă de sub controlul lor, inclusiv vreme, eveniment terorist, restricții de călătorie sau de risc biologic sau de sănătăte sau alt eveniment.

10. Instrucțiunile și alte dispoziții din formularul de înregistrare, inclusiv politica de anulare, sunt parte a acestor condiţii de înregistrare.

11. Prezentul Formular de înregistrare ţine loc de formular de comandă-contract.

Cod de validare    
Invalid Input
Inregistrare